Ceaușescu și-a găsit sfârșitul la Târgoviște, nu ca Ebrahim Raisi doborât în munți.

Ceaușescu și-a găsit sfârșitul la Târgoviște, nu ca Ebrahim Raisi doborât în munți.

Ceaușescu și-a găsit sfârșitul la Târgoviște, nu ca Ebrahim Raisi doborât în munți. 981 564 C Ovidiu

Cât de dificilă a fost găsirea elicopterului în care a murit președintele Iranului. „S-a lovit de un munte și s-a dezintegrat.” Accidentul de elicopter în care a murit președintele Iranului, Ebrahim Raisi, se crede că a avut loc duminică între orele locale 13:30 și 14:00 (10:30 GMT), când Raisi a părăsit orașul Jolfa și se îndrepta spre Tabriz, în nord-vestul țării. Celelalte două elicoptere din delegație au ajuns la destinație în siguranță. Căutările au fost dificile, iar victimele au putut fi identificate fără a se apela la teste ADN. Concluzia noastră: La aflarea veștii de moarte a președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, majoritatea președinților au transmis mesaje de condoleanțe la Teheran.

P.S. După ce a bântuit două secole prin comunism (secolul 20 și 21), Ion Iliescu se vede nevoit să recunoască că s-a școlit degeaba la Moscova. Noi ne imaginăm discuția avută la cafea între Ion și doamna Nina Iliescu, care s-a văzut nevoit să recunoască că el s-a făcut de râs cu acel simulacru de proces și plutonul de execuție din Târgoviște („Măi, Nina, îmi atârnă de gât, dar sper ca peste 15 ani să se prescrie”). Dacă totuși l-ar mai motiva politic ceva pe Iliescu, ar fi faptul cum a putut muri un lider BRICS și nu reușește rubla să detroneze dolarul. În anul 2039, când se împlinesc 50 de ani de la Revoluția Română din decembrie, Ion Iliescu va recunoaște public că Iranul a fost mult mai discret, doborând elicopterul în munți și nu au mai avut nevoie de militari fideli precum Gelu Voican Voiculescu și Victor Atanasie Stănculescu. Susținătorii radicali ai lui Ebrahim Raisi regretă acum, dar degeaba, că nu au închiriat și ei avioane de lux precum face Klaus Iohannis, bineînțeles, prețul fiind secretizat.

 

https://www.digi24.ro/stiri/externe/cat-de-dificla-a-fost-gasirea-elicopterului-in-care-a-murit-presedintele-iranului-s-a-lovit-de-un-munte-si-s-a-dezintegrat-2797923?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1UVf4WIJGqSLb4njP8d76h-wNRrKGngFwmFBxfjpsADbp8B6ifQslvpf4_aem_AW3xxynLiPTbf-sAfh0QaE__SigQCKjT26I2WzkVmPLsba2NWQ0K5Ee7EB12fpd_4tjrzAcf2JUkUQzsuulbuq6w

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top