Campania electorală a PNL: Sebastian Burduja vrea să finalizeze Canalul Dunăre-București!

Campania electorală a PNL: Sebastian Burduja vrea să finalizeze Canalul Dunăre-București!

Campania electorală a PNL: Sebastian Burduja vrea să finalizeze Canalul Dunăre-București! 746 460 C Ovidiu

Canalul Dunăre – București: A fost depusă solicitarea pentru Acordul de Mediu. Propunerea lui Burduja pentru Portul București. Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) a anunțat că a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Amenajarea râurilor Argeș și Dâmbovița pentru navigație și alte folosințe”, propus a fi implementat în județele Ilfov, Giurgiu și Călărași, titular Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA. Proiectul Canalului Dunăre – București, lansat în perioada regimului comunist, a fost abandonat după Revoluție și este promovat mai nou și de candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja. Concluzia noastră: Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, în timpul acestei campanii electorale, vine cu proiecte de mare impact economic în vederea obținerii de voturi. Aceste proiecte cu impact major economic pot fi demarate de Guvern în orice perioadă, nu doar în campania electorală.

P.S. Sebastian Burduja, acest proiect mamut, poate că era mai bine să îl faci împreună cu Gabriela Firea. Repede venea cu câteva zeci de firme din Voluntari (fiecare cu feliuța sa), iar ca muncitori, în câteva luni până după alegeri, partidul stat PNL-PSD, putea rezolva cu ușurință, precum înaintașii voștri. (Te împotrivești partidului, primești 5-10 ani muncă la Canal.)

 

Canalul Dunăre – București: A fost depusă solicitarea pentru Acordul de Mediu. Propunerea lui Burduja pentru Portul București

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top