Piedone tună și fulgeră: familia sa, victima hărțuirii politice!

Piedone tună și fulgeră: familia sa, victima hărțuirii politice!

Piedone tună și fulgeră: familia sa, victima hărțuirii politice! 402 243 C Ovidiu

Cristian Popescu Piedone tună și fulgeră. Acuză în continuare că el și familia sa sunt hărțuiți. „Sunt monitorizat oriunde mă duc. Poate să vină și mama mafiilor, nu dau un pas înapoi.” Cristian Popescu Piedone este mai supărat ca niciodată. Candidatul la Primăria Capitalei vine cu noi acuzații de hărțuire. Concluzia noastră: agitația din campania electorală este la cote maxime; unii candidați vin cu programe de guvernare și echipe cu oameni pregătiți, alții cu echipe dubioase și interese ascunse.

P.S.: După declarația făcută de Cristian Popescu Piedone în urmă cu aproape două luni (regret că nu am șase copii, căci îi puneam la toate sectoarele să candideze), acum, în plină campanie electorală, se victimizează că este hărțuit și urmărit. Cristian Popescu Piedone, totuși, vorbim de o Capitală Europeană; mai lăsați găștile și clanurile în pace, nu mai sufocați oamenii cu metode bolșevice. Vrei confruntare? Lăsați mititeii în caserolele lor, mergeți în fața votanților cu proiecte adevărate. În Qatar și Dubai, în 30 de ani s-au ridicat metropole în zonă aridă, voi folosiți școli și spitale construite din timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Tu, în primii 32 de ani de viață, cu greu ai reușit să termini liceul și să obții diploma de bacalaureat, pe când alții au făcut orașe în deșert. Să înțelegem că, pentru că ești hărțuit, ai ca pază de corp acele persoane dubioase? Sau care este rolul lor în viața ta cotidiană de zi cu zi și în cea politică? Nu de alta, dar asta ca să înțelegem și noi, oamenii normali și cu scaun la cap.

 

Cristian Popescu Piedone tună și fulgeră. Acuză în continuare că el și familia sa sunt hărțuiți. ”Sunt monitorizat oriunde mă duc. Poate să vina și mama mafiilor, nu dau un pas înapoi”

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top