Istoria românilor ar putea fi rescrisă de președintele AUR, George Simion.

Istoria românilor ar putea fi rescrisă de președintele AUR, George Simion.

Istoria românilor ar putea fi rescrisă de președintele AUR, George Simion. 362 242 C Ovidiu

Din 9 Mai, de când a început campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare, reprezentanții partidului AUR au început să facă, prin marile orașe, montaje și șcenete cu personaje istorice (domnitori, voievozi) din Istoria României. Concluzia noastră este următoarea: pentru a aduna voturi, liderii politici încearcă să fie cât mai inventivi.

P.S.: Curiozitatea noastră naște o întrebare pentru istoricul Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române. Oare nu este rușinos pentru Vlad Țepeș, Mihai Viteazu, Ștefan cel Mare etc., să apară în campania electorală alături de George Simion, Marius Lulea, Sorin Lavric, Cristian Terheș și Dumitru Focșa? Având în vedere comportamentul lui George Simion, dacă acesta ar câștiga alegerile și nu se scoate până atunci materia ”Istoria românilor” din programa școlară, cu siguranță elevii României, care acum idolizează partidul AUR, vor fi nevoiți să învețe despre toți liderii acestui partid, cât și despre ”Înalta Poartă de la Moscova”. Mare atenție, Istoria românilor se poate rescrie oricând, dovadă fiind schingiuirea istorică dovedită de comuniști între anii 1947-1989.

 

GALERIE FOTO Circ istoric la lansarea candidaților AUR: scenetă cu Vlad Țepeș, un turc care lua bătaie și o domniță în albastru. George Simion, poze cu Vlad Țepeș

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top