Vasile Blaga: „Dominic Fritz nu a făcut nimic, vorbește foarte frumos și minte excepțional.”

Vasile Blaga: „Dominic Fritz nu a făcut nimic, vorbește foarte frumos și minte excepțional.”

Vasile Blaga: „Dominic Fritz nu a făcut nimic, vorbește foarte frumos și minte excepțional.” 629 354 C Ovidiu

Liderul interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă, la prezentarea programului lui Nicolae Robu, candidatul PNL-PSD la Primăria Timişoarei, că în 9 iunie va fi o bătălie între doi primari. Aceasta va fi cea mai tare bătălie din Timişoara din ultimii 30 de ani. El a arătat că actualul primar, Dominic Fritz, nu a făcut nimic, vorbeşte foarte frumos şi minte excepţional. Concluzia noastră: actualul eurodeputat PNL, Vasile Blaga, prin această declarație, ne dovedește că are directive clare de la partid.

P.S., Vasile Blaga, în istoricul tău politic, ne apare că acum 40 de ani erai în PCR. Așadar, nu puteai să îți închei cariera politică în altă parte, decât tot într-o alianță asemănătoare cu a PCR-ului. Dar, înainte de a-l trage la răspundere pe Dominic Fritz, poate ai onoarea și puterea să ne spui ce proiecte ai depus pentru România, tu ca eurodeputat PNL. Cum poți să îți privești carnetul (legitimația) de revoluționar când te duci în orașul martir Timișoara și vrei să dai Consiliul Județean Timiș lui Alfred Simonis de la PSD? Vasile Blaga, oameni ca tine ar mai încuia încă o dată (simbolic vorbind) Catedrala Mitropolitană din Timișoara pentru ca PSD să mitralieze democrația.

 

https://www.stiripesurse.ro/vasile-blaga-revine-in-joc-va-fi-cea-mai-tare-batalie_3297583.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0nH697jXJ2IosiqPOlrlC9Mhepj8Qzs7a6mw3bVRfHt0L4YzIx5jw5Z_k_aem_AWXD6KbfVfrb6Qp-UVWwzc9uRRkWWZAPJOf7yscrPNdUKPRLcpvK32J12n_300-pOn2UWaRx3_-AfYSKbpT24fNl

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top