Transformarea Bucureștiului: Gabi Firea vrea să deschidă șantiere în tot orașul!

Transformarea Bucureștiului: Gabi Firea vrea să deschidă șantiere în tot orașul!

Transformarea Bucureștiului: Gabi Firea vrea să deschidă șantiere în tot orașul! 636 358 C Ovidiu

Gabriela Firea a declarat: „Mulțumesc pentru încredere. Voi redeschide toate șantierele blocate și voi reda curățenia și frumusețea Capitalei”. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat. Concluzia noastră: Gabriela Firea a stat și a așteptat momentul în care medicul Cătălin Cîrstoiu va fi scos din competiția electorală pentru Primăria Capitalei.

P.S. Acum că va trebui să ia în serios rolul de adevăratul candidat al PSD, Gabriela Firea cu siguranță că trebuie să întrerupă brusc și „postul Paștelui”. În post nu ai voie să te lauzi și să minți, altfel postești degeaba, ba chiar mai mult păcătuiești. „Duoamna Firea”, dacă nu îți poți lua gândul de la Primăria Capitalei, ar fi bine să renunți la locul de pe lista de europarlamentar. Nici acolo nu ai fost femeia care deschide lista (nu ai avut loc de Mihai Tudose și Rareș Bogdan). În cazul în care pierzi Primăria Capitalei, nu rămâi fără loc călduț de muncă, căci ești senator PSD. La ce ambiție ai acum, ne imaginăm că întregul București va deveni un mare șantier, dar până nu este târziu, trebuie amintit oamenilor că pot ajunge cu tine la vechiile obiceiuri (mersul la moaște, excursii în Grecia pentru pensionari, dar nu înainte de a se spăla la lighean).

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

Gabriela Firea: „Mulţumesc pentru încredere. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curăţenia şi frumuseţea Capitalei”

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top