Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei a plantat flori în gropile din București.

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei a plantat flori în gropile din București.

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei a plantat flori în gropile din București. 410 229 C Ovidiu

Sebastian Burduja a plantat flori în gropile din București: Nu a fost construit niciun kilometru de șină de tramvai. Aceasta este o formă de protest în Capitală, în plină campanie electorală. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a plantat flori în gropile din București. Acesta acuză actuala administrație că, timp de patru ani, a lăsat infrastructura rutieră în paragină. În plus, nu a fost construit niciun kilometru de șină de tramvai. Concluzia noastră: În prima săptămână de când s-a dat startul campaniei electorale, candidații au început cu acuze, dar și cu multe promisiuni.

P.S. Candidatura ministrului PNL, Sebastian Burduja, la Primăria Capitalei ne aduce aminte de un București eșuat, unde vrea să scoată în evidență eșecul lui Nicușor Dan. Da, poate că ai dreptate, Sebastian Burduja, promisiunile au fost multe și așteptările pe măsură în mandatul lui Nicușor Dan, dar dacă tot vrei să ne demonstrezi că ești un tânăr educat, ar trebui să spui oamenilor și ce datorie a lăsat administrația Firea. Politic, știi să joci bine, la fel de bine cum a jucat financiar tatăl tău, Marinel Burduja, care a falimentat România, distrugând Banca BANCOREX, în favoarea eșalonului 2 și 3 din PCR. Sebastian Burduja, avem și noi o curiozitate la tine: dacă totuși ai terminat facultăți de prestigiu din America, cum poți face parte din Guvernul Ciolacu, unde tractoristul Paul Stănescu decide lista miniștrilor de la PSD?

 

https://www.realitatea.net/stiri/actual/sebastian-burduja-a-plantat-flori-in-gropile-din-bucuresti-nu-a-fost-construit-niciun-kilometru-de-sina-de-tramvai_664381d6b36866532a0612d3

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top