Critici aspre la adresa modului de apărare a Premierului Robert Fico!

Critici aspre la adresa modului de apărare a Premierului Robert Fico!

Critici aspre la adresa modului de apărare a Premierului Robert Fico! 422 250 C Ovidiu

Experții în securitate critică modul în care a fost apărat Robert Fico: „Ofițerii de protecție s-au speriat și au fugit.” Mai mulți experți din Slovacia au criticat, joi, măsurile de securitate pentru protecția premierului Robert Fico, după ce miercuri acesta a fost ținta unei tentative de asasinat în orașul Handlova, relatează DPA, potrivit Agerpres. Ofițerul în rezervă, Cristi Cioc, a declarat la Digi24 că au fost făcute mai multe greșeli de începători, care arată o lipsă de pregătire a ofițerilor de securitate. Concluzia noastră: Suntem martorii unui atac armat, la cel mai înalt nivel (tentativă de asasinat al premierului). Frământările politice internaționale conduc tot mai mult la frământări și divizare a societății.

P.S. În Slovacia, acum, mai mult ca niciodată, era nevoie pe scena politică sau, mai bine zis, alături de premierul Robert Fico, de un Codrin Ștefănescu care l-a apărat pe Dragnea până la sufocare. Ne amintim celebra gafă când „Don Livio” a renunțat la paza ofițerilor SPP și a venit la tribunal flancat de interlopi, ca și rezultat al marelui strateg Codrin Ștefănescu, care avea statut de supozitor, pardon, am greșit, de înger păzitor. Ne pare rău dacă s-a înțeles mesajul greșit! Nu înțelegem „experții noștri români” care își dau cu părerea despre cazul premierului slovac, care nu observă că, mai nou, majoritatea politicienilor noștri sunt păziți de interlopi. De ce? Simplu, în primul rând, pentru că acesta este anturajul lor și trebuie ținut cât mai aproape și, în al doilea rând, pentru că la noi „Justiția” este în moarte clinică, a devenit aproape inexistentă… Trist, dar adevărat!

 

https://www.digi24.ro/stiri/expertii-in-securitate-critica-modul-in-care-a-fost-aparat-robert-fico-ofiterii-de-protectie-s-au-speriat-si-au-fugit-2794597?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1pdK8GwircQClLHmhBD9mJJkXDl_pBuC17BlPIz7B2pwUDDiz_gwsMKmc_aem_AdKVlt3dGwlhAEpy5l1p5ynEPWvcIw67DEJwMigfFrQP4xiLWrAZtsCdZMKaUXEFSRTUPD9dqjAx6isyCjuBkm4H

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top