Eu, „vă vreau, voi!?” Mesajul lui Robert Negoiță către bucureșteni!

Eu, „vă vreau, voi!?” Mesajul lui Robert Negoiță către bucureșteni!

Eu, „vă vreau, voi!?” Mesajul lui Robert Negoiță către bucureșteni! 544 334 C Ovidiu

Robert Negoiță anunță că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere acest lucru. Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat joi, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei, dacă PSD îi cere acest lucru. Concluzia noastră: Încă o dată ni se demonstrează că rezerva de cadre dispuse să se sacrifice pentru binele nostru în PSD este o resursă inepuizabilă.

P.S.: Întâmplător sau nu, acest Robert Negoiță este nepotul unui fost colonel, ajuns apoi general de securitate, unchiul Constantin Anghelache (vânzătorul de sași). Dacă PSD va hotărî să vină candidat cu Robert Negoiță, avem șanse să-l vedem la braț cu Rareș Bogdan, făcând campanie la el în Sectorul 3, sub umbra palmierilor. Pentru Marcel Ciolacu este mai greu dacă îl trimite pe actuala iubită (Sorina Docuz, fostă miss Buzău) la lipit afișe și pus bannere, nu de alta, dar înainte de Ciolacu a fost soția lui Negoiță.

 

https://www.digi24.ro/alegeri-locale-2024/robert-negoita-anunta-ca-este-dispus-sa-candideze-la-primaria-capitalei-in-locul-lui-catalin-cirstoiu-daca-psd-ii-cere-acest-lucru-2765385?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1OQkteZkXEjgnpz6wou42TOkjKse8vlbwcCt4-F3ItB8uA_2FOIf5MLEc_aem_ASXW5axCLyj2WV1v8wmyu88ha8pdJIu3Xz20QVlObSdLdvYg6–fCjKd0LVv4UnZJ29nyB_SjhoCNzRBglUrvAx8

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top