Voi, ciocul mic, căci acum noi suntem la putere.

Voi, ciocul mic, căci acum noi suntem la putere.

Voi, ciocul mic, căci acum noi suntem la putere. 474 285 C Ovidiu

Conflict de interese în județul Iași. Doamna preoteasă este consilier local și director de școală, iar soțul ei, preot, a fost angajat fără concurs pe post de consilier personal. Aceste lucruri se petrec în județul Iași, comuna Roșcani. Concluzia noastră este următoarea: aceste abuzuri, devenite normalitate, am putea spune că sunt rezultatul a 45 de ani de comunism, la care se adaugă și cei 34 de ani de când Ion Iliescu, împreună cu Petre Roman și echipa de obedienți formați de PCR, au confiscat Revoluția din decembrie și idealurile ei. După părerea noastră, se pare că corupția a devenit atât de firească încât comunitățile locale chiar nu mai percep normalitatea și transparența.

P.S. Tot mai mult ne este clar că Biserica Ortodoxă Română (BOR), intenționat, nu elimină cuvântul ‘robi’ din cărțile de rugăciune, astfel încât robii să rămână robi și să nu-și supere stăpânii, indiferent de partid.

 

Conflict de interese la o primărie din județ. Doamna preoteasă-consilier local și director de școală a încălcat legea în ultimii ani

Banner

Leave a Reply

    Back to top