Pentru Gabriela Cristea, misterul cozonacilor de Paști s-a elucidat.

Pentru Gabriela Cristea, misterul cozonacilor de Paști s-a elucidat.

Pentru Gabriela Cristea, misterul cozonacilor de Paști s-a elucidat. 423 243 C Ovidiu

Gabriela Cristea a vrut să mai facă o fărâmă de avere, dar afacerea ei cu cozonaci a dat chix chiar înainte de Paște: „Îmi cer mii de scuze.” Gabriela Cristea se află în centrul unui adevărat scandal de Paște. Au fost lansate acuzații grave la adresa vedetei, în contextul în care noua sa afacere nu funcționează așa cum și-a imaginat ea. Concluzia noastră: Gabriela Cristea, din nimic și dintr-o dată, a devenit mare vlogger cu povești interminabile și nereușite despre fel de fel de rețete de mâncăruri.

P.S. Gabriela Cristea, noi suntem singuri de simplul fapt că și tu te numeri printre acei români care vrei să faci bani mulți fără să oferi ceva serios oamenilor, dar poate te mai gândești și intri în politică. Cât despre bucătărie, în mod special despre cozonaci, noi credem că tu îți poți onora comenzile la „Paștele cailor”. A fost suficient să găsești prima scuză și anume că nu lucrează firmele de curierat și te-ai scos. Gabriela Cristea, în general, este mai ușor să dai vina pe alții, decât să îți recunoaști propriile greșeli.

 

Gabriela Cristea a vrut să mai facă o fărâmă de avere, dar afacerea ei cu cozonaci a dat chix chiar înainte de Paște: „Îmi cer mii de scuze”

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top