Liniste mai, acum vorbesc pe firul rosu … la Moscova !

Liniste mai, acum vorbesc pe firul rosu … la Moscova !

Liniste mai, acum vorbesc pe firul rosu … la Moscova ! 450 409 C Ovidiu

Dati click aici …

22 Decembrie 1989. Dupa ce a „salvat” tara de tirani, Ion Iliescu, si-a intrat repede in drepturi.   Concluzia noastra: „In aceasta anecdota va expunem un dialog, care elucideaza misterul Revolutiei.

-Alo, sa traiti, Ion Iliescu va suna, dragi tovarasi ! Aici la Bucuresti totul este comform planului stabilit impreuna cu voi la Moscova(l-am arestat pe incapatanatul de Nicolae Ceausescu). Va spun ca totul s-a transat, eu ajung presedinte, iar prim-ministru il numesc pe fiul tovarasului Walter Roman, romanii vor fi coplesiti, este scolit la Paris, va mima perfect deschiderea Rominiei spre occident.

-Va ascult, stiu, trebuie sa distrug economia, in timp sa regrete tot mai multi romani, comunismul.

-Noteaza Petre, in toate (posturile cheie) trebuie sa punem oameni devotati noua, sa nu platim niciodata pentru victimele facute.” … ceea ce s-a intamplat.

          In alegerile din 20 Mai 1990, tovarasul Ion Iliescu, a avut un mare avantaj cu zambetul lui, cu care a convins poporul. Faptul ca din anul 2004, nu a patit nimic, oare cu acelasi zambet sa fi coplesit si procurorii militari sau este efectul oamenilor ascultatori pusi in anul 1990 in „posturile cheie” ?

Banner

Leave a Reply

    Back to top