Judecătoarea care uită… sau doar se preface?

Judecătoarea care uită… sau doar se preface?

Judecătoarea care uită… sau doar se preface? 626 356 C Ovidiu

Judecătoarea din Mangalia, care a întrebat dacă una dintre persoanele omorâte de Vlad Pascu este prezentă la proces, va judeca și următorul termen al accidentului din 2 Mai. După gestul halucinant de la primul termen al procesului lui Vlad Pascu, Ancuța Popoviciu a aflat că poate să judece, în continuare, acest caz și la următorul termen. Judecătoarea a ajuns cunoscută după ce a stârnit un val de revoltă, când a întrebat dacă în sală se află și una dintre persoanele pe care Vlad Pascu le-a ucis în tragedia pe care urma să o judece. Concluzia noastră: Judecătoarea cazului în care beizadeaua Mirel Pascu a ucis 2 tineri în stațiunea 2 Mai, în urma consumului de droguri, acum se pare că regretă acest lucru. Ba mai mult, la felul cum tratează părinții victimelor, începe să ne lase un gust amar.

P.S. Doamna judecător, lăsați episoadele de ușoară amnezie (ați întrebat dacă victima este în sală). Noi știm disperarea familiei Pascu, cei care au adunat prin metode neortodoxe sute de proprietăți (avere de zeci de milioane de euro) și acum încearcă să-și salveze ,,progenitura”, care a distrus 2 familii, omorând 2 tineri nevinovați. Judecați corect, căci în curând veți vrea pensie specială de la statul român și nu de la familia Pascu.

 

Judecătoarea în Cazul „2 Mai”, o nouă gafă monumentală în fața tatălui copilului ucis: „M-a văzut cu poza băiatului în mână şi m-a întrebat cine sunt”

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Leave a Reply

    Back to top