Eu sunt calea, lumina și adevărul !

Eu sunt calea, lumina și adevărul !

Eu sunt calea, lumina și adevărul ! 620 387 C Ovidiu

IPS Teodosie, despre modificarea datei Pastelui: „Au catolicii Sfanta Lumina ?  Nu au.”   Concluzia noastra: „Noi nu dorim sa comentam nimic despre Lumina Sfanta de la Ierusalim, dorim sa comentam derapajele si gafele celor in cauza, care se fac tot mai celebrii cu asemenea fapte. Asadar, dupa cum ne-a obisnuit acest arhiepiscop al Tomisului, consideram ca la toate aceste derapaje, BOR trebuie sa transmita un punct de vedere.”          Inainte de a cere ca materia de Religie sa fie obligatorie la bacalaureat, transmitem BOR, in primul rand sa fie obligatorie in biserici. IPS Teodosie, daca iti ramane aprinsa Lumina Sfanta, in mainile cu care numeri banii, oare nu crezi ca este un semn din a inceta lacomia si ingamfarea in care v-ati prabusit tot mai multi preoti ?

https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/ips-teodosie-despre-modificarea-datei-pastelui-2257468.html?fbclid=IwAR0Tts0fw1Tv6-XMtNCKyh3iyD_fFcanYakOtp5_y-JkVm2nb59UOmwMSd0

Banner

Un comentariu
  • Raspunsul IPS-ului Teodosie despre modificarea datei Pastelui este de asteptat si deranjeaza prin lipsa de intelegere si de sensibilitate fata de fenomenul religios. Acest exemplu, inca o data, dovedeste ca cineva care tine seama in primul rand de bunastarea si de interesele personale nu poate fi un model de conduita biblica. Ipocrizia, lacomia si ingamfarea sunt principiile care fac legea in prea multe biserici si prea putini preoti se ostenesc sa lupte pentru acest lucru. Din pacate, astfel de actiuni sunt inca prea rare, insa orice schimbare incepe cu mici pasi. Credem ca Biserica Ortodoxa ar trebui sa transmita un mesaj clar prin care sa promoveze ideea ca educatia religioasa si respectul fata de credinciosi sunt lucruri mai importante decat interesele personale si materiale.

Leave a Reply

    Back to top