Sa va fie clar, datoriile le-am facut pentru bucuresteni !

Sa va fie clar, datoriile le-am facut pentru bucuresteni !

Sa va fie clar, datoriile le-am facut pentru bucuresteni ! 780 440 C Ovidiu

Dati click aici …

Gabriela Firea vs Nicusor Dan. Nicusor Dan: Gabriela Firea a uitat situatia in care a lasat orasul si ma acuza ca platesc „datorii inchipuite”. „Ai uitat Gabriela Firea, de situatia financiara dezastruasa in care ai lasat orasul.”   Concluzia noastra: „Cand nu faci nimic este usor sa sesizezi nimicul altuia, doar ca, din statistici reiese, ca doamna Firea a mai lasat si 3 miliarde de lei datorie, pe care acum, Nicusor Dan a achitat-o din bugetul Primariei.”          Nicusor Dan, matematic vorbind, acum esti pe plus, mai ai un an si 7 luni din mandat, hai, misca lucrurile, ca ne trezim apoi cu inca 25.000 de rude si obligatii politice, angajati noi, la primarie din 2024.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/nicusor-dan-gabriela-firea-a-uitat-situatia-in-care-a-lasat-orasul-si-ma-acuza-ca-platesc-datorii-inchipuite-2246485?fbclid=IwAR0c99E66vTH5Q-92PESCBRAOsaODhBuG8hTkAeHfL0k7mdVdUuMyb_MjDc

Cele mai ieftine excursii din tara doar pe Alfa Star Travel

OM înainte de avocat, implicat 100% în soluționarea problemei dumneavoastre.

Banner

Un comentariu
  • ADRIANA DOBROVOLSCHI 10 februarie 2023 at 10:48

    DACA NU A FOST TRASA LA RASPUNDERE PENTRU RISIPA FACUTA, ACUM RIDICA VOCEA SI COTCODACESTE CA A FACUT DATORIILE PENTRU BUBUCURESTENI! ADICA CE A FACUT CU BANII, SA INSIRE PE CE A CHELTUIT TOTI BANII ALOCATI PRIMARIEI,PLUS DATORIILE LASATE!

Leave a Reply

    Back to top