Mihai Chirica este de la PNL-SD sau PSD-NL ?

Mihai Chirica este de la PNL-SD sau PSD-NL ?

Mihai Chirica este de la PNL-SD sau PSD-NL ? 964 371 C Ovidiu

Dati click aici …

Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica saltat pe 14 decembrie de procurorii DIICOT si dus la audieri intr-un dosar privind nereguli imobiliare.   Concluzia noastra: „Este bine ca a mers acum la declaratii, caci dupa sarbatori daca mai apare inca un teren in plus, bineinteles, de baiat cumparate, poate spune ca sunt banii facuti de acesta din colindat.”          Au trecut palpitatiile Schengen, stai linistit, Mihai Chirica, in Romania nu s-a confiscat nimic de 30 de ani, asa ca iti poti vedea linistit de terenurile tale,  tu gaseste-i cat mai multe, ca vine cel mic vine cu banii si le cumpara !

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, săltat de procurorii DIICOT și dus la audieri într-un dosar privind nereguli imobiliare. Care sunt acuzațiile

Banner

Un comentariu
  • Helló,! Merg cei dela DIICOT din nord ín sud? Mai sunt primari ,presedinti de consilii cu mama putred de bogata,pensionara dela portarita,milionara,Áltul cu un ranch ,primari putred de bogati,,nici ín vesz nu castiga un primar ,sheriffi sa fie milionari,,cu respect ,vreau sa mai vad sí DNA -ul ín actiune. !!!

Leave a Reply

    Back to top