Cat costa o ciorba de vacuta la un restaurant de fite din Mamaia Nord, de 1 Mai. O ciorba de vacuta la un restaurant din Mamaia Nord costa aproape 10 euro(45-50 lei), tot in acesti bani sunt incluse smantana si un ardei iute. Concluzia noastra: „Era normal si firesc ca patronii romani din Horeca(hoteluri, restaurante, cafenele) sa continue trendul preturilor imorale si lipsite de bunul simt al comerciantului.” Prin preturile sfidatoare de pe litoralul romanesc, turistii cu siguranta vor alege Bulgaria sau Grecia. Domnilor parlamentari, sa ne acordati putina atentie si sa analizati va rugam acest flagel, „jaful din restarantele de pe litoralul romanesc”: La cantina Parlamentului, o ciorba, care cu siguranta este mult mai gustoasa si mai calitativa costa intre 4 – 5 lei, de ce pe litoral costa de zece ori mai mult ? Raspuns: Pentru ca noi suntem alegatorii(electoratul sau turma) si voi sunteti privilegiatii, pardon am vrut sa spunem politicienii.
https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/cat-costa-o-ciorba-de-vacuta-la-un-restaurant-de-2262683.html?fbclid=IwAR1Wai2Q3dg-VI_nnmzIKh_AW44-f8DSPc7ZnFFeCB-As9sHLrLMDgICHxc
Leave a Reply